• CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT

darmowa dostawa dla zamówień powyżej 199 zł
5.87
szt. dodaj do ULUBIONYCH
realizacja wysyłki z magazynu 24h - 48h | przewoźnik 24h - 48h
cena przesyłki 9.9
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier DPD 15
dostępność Duża dostępność
waga 0.07 kg
SKŁADNIKI
soczewica* 41%, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6%, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:2,1 g
Węglowodany:44 g
w tym cukry:1,7 g
Białko:11,8 g
Sól: 2,31 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Podpis
E-mail
zadaj pytanie