• KUKURYDZIANY SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY BIO 100 g - SCHNITZER

9.18
szt. dodaj do ULUBIONYCH
realizacja wysyłki z magazynu 24h - 48h | przewoźnik 24h - 48h
cena przesyłki 9.9
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier DPD 15
dostępność Duża dostępność
waga 0.12 kg
SKŁADNIKI
34% skrobia kukurydziana*, woda, 15% mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia - kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy* *Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej OPIS
Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnieupiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:1183 kJ /281 kcal
Tłuszcz:5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,8 g
Węglowodany:51 g
w tym cukry:2,3 g
Błonnik:5,8 g
Białko:4,3 g
Sól:1,6 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Podpis
E-mail
zadaj pytanie