• MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml (260 g) - AMYLON

54.31
szt. dodaj do ULUBIONYCH
realizacja wysyłki z magazynu 24h - 48h | przewoźnik 24h - 48h
cena przesyłki 9.9
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier DPD 15
dostępność Duża dostępność
waga 0.53 kg
SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Masło Ghee, czyli inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie. W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz mleczny bez zawartości wody i białka mlecznego. Masło Gheeidealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz: 99,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać wtemperaturze do 25C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słonecznych.
Ewentualna zmiana konsystencji produktu nie świadczy o jego złej jakości.

Podpis
E-mail
zadaj pytanie