• MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BEZGLUTENOWA BIO 350 g - BAUCK HOF

12.87
szt. dodaj do ULUBIONYCH
realizacja wysyłki z magazynu 24h - 48h | przewoźnik 24h - 48h
cena przesyłki 9.9
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier DPD 15
dostępność Duża dostępność
waga 0.42 kg
SKŁADNIKI
mąka ryżowa razowa*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winnian monosodowy,skrobia kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas zkomosy ryżowej w proszku* (mąkaz komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska(*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:1436 kJ /339 kcal
Tłuszcz:1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3 g
Węglowodany:75,6 g
w tym cukry:2,2 g
Białko:4,2 g
Sól:2,1 g
Błonnik: 3,5 g INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta,
Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Położyćdodatki według własnego wyboru i piec przez około 15-20 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Podpis
E-mail
zadaj pytanie