• PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

darmowa dostawa dla zamówień powyżej 199 zł
17.61
szt. dodaj do ULUBIONYCH
realizacja wysyłki z magazynu 24h - 48h | przewoźnik 24h - 48h
cena przesyłki 9.9
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier DPD 15
dostępność Duża dostępność
waga 0.07 kg
SKŁADNIKI
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Puderjabłkowyto sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:1580 kJ /373 kcal
Tłuszcz:1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany:84 g
w tym cukry:77 g
Błonnik:10 g
Białko:2,1 g
Sól: 0 g ZASTOSOWANIE
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Podpis
E-mail
zadaj pytanie