• SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)

Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia Holandia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
21.77
szt. dodaj do ULUBIONYCH
realizacja wysyłki 24h - 48h | Zamówienie złożone do godz. 11:00 wysyłane jest tego samego dnia!
cena przesyłki 9.9
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier InPost 15
dostępność Duża dostępność
waga 0.48 kg

SZYBKA WYSYŁKA!

SKŁADNIKI
woda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, soja*, sól morska, alkohol, A.oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, A.oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 665 kJ/ 156 kcal
Tłuszcz - 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany - 36 g
w tym cukry - 11,0 g
Białko - 3,0 g
Sól - 4,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 st. C.

Podpis
E-mail
zadaj pytanie
  • Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również